Program


A Tudatos Cselekvés Napja

A Tudatos Cselekvés Napja

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája a hiányzó kapocs a vágyott boldogságod és a jelen valóságod között. Egy könnyen gyakorlatba illeszthető szemlélet, amelyben a pszichológia és a spiritualitás egyesül a mindennapos tennivalóiddal, önmagaddal és a lehetőségeiddel kapcsolatos érzéseiddel és gondolataiddal, hogy a jövőben mindig kéznél legyen a segítség.  több

A világ leghíresebb előadójának, Anthony Robbinsnak az emberi működésről negyven év alatt kialakított rendszerét Gilányi Attila, közgazdász és mentálhigiénés szakember illesztette egyetemi keretek közé és Koloszár Szonja pszichológussal karöltve arra vállalkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt átadják Neked e tudás esszenciáját, hogy boldogabb és teljesebb életet élhess.
A nap folyamán lehetőséged nyílik feltárnod lelked legfontosabb kérdéseit, amelyekre akár egyedül elmélyedve, akár a többi résztvevővel közösen is megkeresheted és átdolgozhatod a választ. A cél, hogy az érzelmek tengerében való sodródás helyett kezedbe vehesd az irányítást a lehető legegyszerűbb módon.

Pontosan mire számíthatsz 2019. április 27-én :

- Az Emberi Szükségletek Pszichológiája és a 6 emberi szükséglet megismerésére,
- Mind a saját, mind a Téged körülvevő emberek viselkedése érthetőbbé, és kezelhetőbbé válik számodra,
- Ráébredsz elakadásaid valódi okára,
- Szembeszállsz korlátozó hiedelmeiddel,
- Kitűzöd célodat és megteszed az első lépést is a helyes irányba,
- Mindezt szuper társaságban, baráti közegben.

A program tervezett befejezése 20:30